Wil jij een ouija bord kopen? Wij gingen online op zoek naar de tofste, mooiste en best beoordeelde ouija borden. Wat we vonden lees je in dit artikel. Inclusief beoordelingen van mensen zoals jij.

Daarnaast lees je in dit artikel ook alles wat je moet weten over het gebruik en de spelregels van een ouija bord. Er zijn namelijk veel mense die geloven dat het gebruik van deze borden niet zonder gevaren is.

Beste ouija borden overzicht

Wil jij graag een mooi en goed ouija bord kopen? Hieronder zie je alvast de best beoordeeled exemplaren online in een handig en beknopt overzicht. Lager op deze pagina lees je meer informatie over deze borden, beoordelingen van mensen die ze kochten en ook alles wat je moet weten over het gebruik van een ouija bord.

Onze tip

Beschrijving

Prijs

De goedkoopste keuze

Dit is gewoon een simpel ouija bord in toch een mysterieuze uitvoering

De meest luxe keuze

Schitterende handgemaakte ouija borden van hoge kwaliteit. Perfect als decoratie of kunststuk!

Beste in positiviteit

Ideaal voor wie wel op zoek is naar meer inzicht in jezelf of contact met je gidsen, maar een ouija bord snel te duister vindt

Beste prijs kwaliteit

Een schitterend uitgevoerd, handgemaakt houten bord voor een heel goede prijs. Aanrader!

Wat is een ouija bord?

Een ouija bord is een spel dat naar verluidt kan worden gebruikt om met geesten te communiceren. Het bestaat uit een bord met daarop alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9, een begroeting en een afscheid. Spelers plaatsen hun wijsvinger op een hartvormig stuk hout of plastic. Door te bewegen kan dat stuk hout of plastic vervolgens antwoorden aanwijzen op vragen van de spelers.

Een ouija bord met het bijbehorende plankje

Omdat ze dus vaak worden gebruikt om (te proberen) geesten op te roepen en met hen te communiceren, staan ouija borden ook wel bekend als geesten bord of “talking board”.

Natuurlijk is er veel verdeeldheid over de vraag of deze borden echt een poort naar gene zijde vormen. Veel mensen vinden het ook gewoon interessante, spannende, of mooie objecten, zoals je ook zult zien in de beoordelingen van mensen hieronder.

Ouija bord kopen? Deze werden het beste beoordeeld

Hieronder zetten we de best beoordeelde ouija borden die online te koop zijn voor je op een rijtje. We hebben het aanbod doorgespit om tot deze selectie te komen.

Spirit Bord Nemesis Now

dit is een goedkoop ouija bord

Goedkoopste keuze ouija bord

Gewoon een simpel ouija bord. Ideaal voor feestjes, maar bijvoorbeeld ook als decoratie zoals de beoordeling hieronder laat zien. Een nadeel dat kopers noemen, is dat de planchette wat stroef over het bord beweegt omdat er geen wieltjes of dopjes onder zitten.

Voordelen

 • Scherpe prijs
 • Mooit uitgevoerd
 • Stevig bord

Nadelen 

 • Geen wieltjes onder de planchette waardoor die wat stroef over het bord beweegt

Ten eerste een grote pluim voor de verkoper! Artikel was super ingepakt en ook snel verzonden.
Spirit bord zelf is mooi en stevig en voldoet 100% aan mijn verwachting en ziet er ook zo uit als op de “verkoop” foto’s. Het staat prachtig bij mijn pendel(s)-collectie ^_^!

Koper (50-59) uit Enschede

ForgottenEngravings

luxe ouija bord

Meest luxe keuze ouija borden

ForgottenEngravings is een winkel op Etsy waar allerlei unieke, fantasievolle items worden verkocht. De shop heeft vooral enkele hoogwaardige, unieke en schitterend uitgevoerde ouija borden. Ideaal voor wie op zoek is naar een bord als kunstobject of eyecatcher.

Voordelen

 • Schitterend uitgevoerd
 • Hoogwaardige afwerking
 • Keuze uit veel verschillende designs

Nadelen 

 • Vrij prijzig

Geweldig vakmanschap! Ziet er geweldig uit en voelt stevig aan. Kwam ook met een gratis gepersonaliseerd bericht op de achterkant. Verkoper is zeer snel en responsief. Mijn vrouw houdt van het design.

Russel, over deze uitvoering

Gewoon PERFECT! 🙂 Bedankt.
De verkoper is erg aardig en het bord ziet er prachtig uit.
Ik kan deze winkel aanbevelen. 🙂

Kaj, over zijn ervaring met de winkel van ForgottenEngravings

Engelen uitvoering

een wit ouija bord

Een positief “talking board”

Een prachtig uitgevoerd bord met een heel positieve uitstraling. Ideaal voor iedereen die het wil gebruiken als een manier om achter de eigen innerlijke mening te komen, maar niet zoveel op heeft met geesten.

Tegelijkertijd kun je natuurlijk zeggen dat met dit design een belangrijk deel van de sfeer en uitstraling van een ouija bord verloren gaan.

Voordelen

 • Mooi en positief design
 • Voor innerlijke wijsheid
 • Goede prijs

Nadelen 

 • Heeft niet de mysterieuze uitstraling van een echt ouija bord

Handgemaakt houten ouija bord

beste prijs kwaliteit ouija bord

Beste in prijs-kwaliteitverhouding

Een pracht uitgevoerd bord met een heel positieve uitstraling. Ideaal voor iedereen die het wil gebruiken als een manier om achter de eigen innerlijke mening te komen, maar niet zoveel op heeft met geesten.

Tegelijkertijd kun je natuurlijk zeggen dat met dit design een belangrijk deel van de sfeer en uitstraling van een ouija bord verloren gaan.

Voordelen

 • Handgemaakt houten bord
 • Schitterend afgewerkt
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Goede online winkelervaring

Nadelen 

 • Hebben wij nog niet ontdekt

Alles wat je moet weten over het ouija bord

De naam “ouija” is eind negentiende eeuw geïntroduceerd door een ondernemer, William Fuld. Hij hoopte hiermee in te spelen op de rage die was ontstaan om via een vergelijkbaar bord te communiceren met geesten. Het woord “ouija” komt waarschijnlijk van een samentrekking tussen het Franse en Duitse woord voor “ja”.

Dat lukte Fuld aardig. Door zijn nogal agressieve manier van zakendoen, kreeg hij voor elkaar dat zijn uitgave van het bord uiteindelijk synoniem werd met het product. “Ouija” is als merknaam onlosmakelijk met dit soort borden verward geraakt, vergelijkbaar met het gebruik van merknamen als “Fanta” of “Chocomel”.

Overigens stierf Fuld een opmerkelijke dood. Hij stierf doordat een hekje waar hij tegenaan stond geleund, op het dak van zijn eigen fabriek, het begaf. Fuld viel meters naar beneden en overleed uiteindelijk doordat een gebroken rib zijn hart perforeerde. Misschien had hij zelf iets teveel tijd doorgebracht met zijn eigen product? Hieronder lees je alles wat je moet, en altijd al wilde, weten over Ouija borden.

Geschiedenis en verklaringen

Ouija borden hebben een rijke geschiedenis

“Ouija” is dus een soort merknaam geworden voor alle vormen van “praatborden” die in de loop der tijd zijn gebruikt, maar het gebruik gaat al veel verder terug. De eerste vormen van dit soort automatisch schrift komen we al tegen bij de Chinezen, rond het jaar 1100. Daarnaast werd het beoefend in klassiek India en Griekenland, het Romeinse Rijk en middeleeuws Europa.

Ook nu nog is automatisch schrift een techniek die veel mediums gebruiken. Hiervoor laten zijn een overledene hun hand leiden om, via het medium, een boodschap over te brengen.

De Amerikaanse Burgeroorlog zorgde voor een gigantische groei in populariteit van geestborden, omdat ze een manier waren om te communiceren met overleden dierbaren.

Bovennatuurlijke verklaringen

Ouija bord, gevaarlijk of niet
Het gebruik van een Ouija bord zou kunnen leiden tot bezetenheid, doordat je een portaal naar een andere dimensie openzet.

Zoals gezegd zijn geesten die hun ei kwijt moeten het meest in verband gebracht met de borden. Via de spelers zouden zij het plankje beïnvloeden om een boodschap te spellen.

Een iets minder populaire, maar niet minder interessante, verklaring stelt dat de gegeven antwoorden voorkomen uit een soort collectief onderbewuste van de deelnemers. De parapsychologie gaat uit van een combinatie van beide.

Mensen die geloven in het contact met gene zijde, waarschuwen voor het gebruik van een Ouija bord. Volgens hen kan het spel leiden tot bezetenheid, omdat deelnemers zich openstellen voor kwaadwillende geesten.

Wetenschappelijke verklaringen

Natuurlijk hebben ook wetenschappers het fenomeen onderzocht. Zij kwamen tot de conclusie – zoals bij zoveel paranormale activiteit – dat het niet viel te reproduceren onder streng wetenschappelijk toezicht.

Zo bleek dat deelnemers het plankje, meestal onbewust, zelf bewogen. Wanneer ze werden geblinddoekt en het bord niet meer konden zien, waren de boodschappen die werden gespeld complete onzin.

De meest gangbare wetenschappelijke verklaring, is het “ideomotor effect”: onbewuste bewegingen van je lichaam. Volgens deze theorie zou een Ouija bord vooral een manier zijn om naar je eigen onderbewuste te luisteren. Je beantwoordt dan als het ware zelf een vraag waar je, diep van binnen, het antwoord wel op wist.

In die zin is het bord dus niet zozeer een poort naar de wereld van geesten en demonen, maar een manier om je eigen onderbewuste te bereiken.

Wat zijn de Ouija bord regels?

Een Ouija bord is geen mens-erger-je-niet, met een setje vaste spelregels om je aan te houden. Toch zijn er een aantal richtlijnen. Een soort stappenplan dat je moet volgen om de kans op succes te vergroten. Maar zeker ook om te zorgen dat het veilig blijft.

 1. Begin met een verklaring dat alleen positieve ervaringen welkom zijn. Deze sessie is alleen bedoeld voor contacten die leiden tot een hoger doel. Negatieve energieën worden buitengesloten.
 2. Vraag niet om fysieke tekenen van de aanwezigheid van de geest. Dus niet vragen om de lichten te dimmen of iets anders in de kamer te bewegen.
 3. Daag geesten niet uit.
 4. Vraagt nooit wanneer je zult sterven. Dit is typisch zo’n vraag die ook wanneer je niet gelooft in geesten een heel nare ervaring kan zijn, wanneer je diep van binnen de angst hebt dat je snel dood zult gaan.
 5. Geloof niet alles wat er verteld wordt. Een geest kan proberen je vertrouwen te winnen door zich voor te doen als je overleden oma, of iemand anders aan tafel kan de antwoorden – al dan niet bewust – manipuleren.
 6. Sluit een sessie altijd actief af door het bord te “suiten”. Dit doe je door het plank naar “goodbye” te bewegen en je handen van het bord te halen.
 7. Heb je het idee dat je contact hebt gelegd met een kwaadwillende? Verlaat dan de ruimte na afsluiten van de sessie, om de opgebouwde energie te verbreken.
 8. Gebruik een Ouija bord bij voorkeur niet thuis. Als je dan iets kwaadaardigs oproept, is in je huis wel de laatste plek waar je het wilt hebben.
 9. Speel altijd in een groep, waarin één iemand de leider moet zijn die de vragen stelt. De andere deelnemers houden zich stil.
Ouija bord: de regels
Better safe than sorry: houd je aan deze Ouija bord regels wanneer je ermee experimenteert

Een aantal gevallen waarin je direct moet afsluiten

 1. Wanneer een geest zich voorstelt als “Zozo”, die bekendstaat als een kwaadaardige geest.
 2. Wanneer er via het plankje wordt afgeteld of het alfabet wordt afgegaan. Dit is een terugkerend thema bij Ouija gebruik en duidt op een geest die probeert het bord te verlaten.
 3. Hetzelfde geldt voor een geest die zich kenbaar maakt via de 8, oftewel een staand oneindigheidssymbool.
 4. In iedere situatie waarin je begint te vermoeden dat je contact hebt met iets kwaadaardigs.

En vergeet dus niet dat afsluiten altijd betekent het plank naar “goodbye” bewegen en dan pas je handen van het bord weghalen.

Is het ouija bord gevaarlijk of niet?

Ouija borden en geesten
Volgens sommige mensen worden Ouija borden misbruikt door kwade geesten die naar onze wereld proberen te komen. Maar het gevaar kan ook in jezelf liggen…

Tsja, dat ligt er maar net aan welk kamp je aanhangt. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is er nooit wetenschappelijk bewijs gevonden dat er via deze borden echt wordt gecommuniceerd met geesten.

Daar kun je tegenin brengen dat we per definitie heel erg weinig weten over alles wat er buiten de wetenschappelijke waarneming valt. Is de wetenschappelijke bril wel de juiste om te kijken naar iets wat buiten de gangbare natuurwetten valt? Is het niet sowieso gevaarlijk om daarmee te experimenteren?

Maar ook als je niet gelooft in geesten zijn het goede richtlijnen om rekening mee te houden. Ook zonder geesten – uitgaande van de theorie dat je met je eigen onderbewuste communiceert – kun je namelijk vervelende dingen losmaken. Als je negatieve ervaringen verwacht, is dat waarschijnlijk ook wat je krijgt.

En dan kan een ouija bord gevaarlijk worden, ook zonder geesten en demonen.

Stel dat je diep van binnen heel erg bang bent om vroegtijdig aan je einde te komen. Dan lijkt “zal ik lang leven” een logische vraag om te stellen. Of het dan een geest of je onderbewuste angst is die “nee” antwoordt, maakt niet uit. Het is een even onheilspellend antwoord om te zien.

In die zin is een ouija bord dus inderdaad gevaarlijk, welke van de verklaringen je ook gelooft.

Zijn ouija borden verboden in Nederland?

Mensen vragen zich wel eens af of het ouija bord verboden is in Nederland. Dit is niet het geval. Wanneer de borden verboden zouden worden, dan zou dat immers betekenen dat het bestaan van een leven na de dood ook officieel erkend zou moeten worden.

Je kunt immers niet iets verbieden zonder een duidelijke reden waarom dat object als gevaarlijk wordt gezien. En zoals we al hebben gezien is er ook veel onenigheid over de vraag wat ouija borden gevaarlijk maakt.

Is er echt een verbinding met kwaadwillende entiteiten mogelijk? Het lijkt onwaarschijnlijk dat dergelijke wezens een houten bord nodig hebben als ze ons kwaad willen doen.

Voor de hand liggender vinden wij dan ook dat het gevaar ligt in wat je over jezelf te weten komt. En dat kan natuurlijk niet genoeg reden zijn om iets te verbieden, want dan kun je wel aan de gang blijven.

Ouija bord (waargebeurde?) verhalen

Een aantal ervaringen van Ouija bord gebruikers mogen natuurlijk niet ontbreken. We hebben een selectie gemaakt van de engste verhalen van Buzzfeed en Reddit. Heb je een enger verhaal gevonden, dat niet mag ontbreken? Of heb je zelf misschien een ervaring? Laat het even weten in de comments!

Handafdrukken

Als kind speelde ik samen met wat vrienden met een Ouija bord. Als enige van de groep geloofde ik niet in geesten. Daarom vroeg ik voortdurend naar fysieke bewijzen. Het plankje bewoog geen millimeter, maar plotseling voelde ik steken in mijn rug. Er waren drie handafdrukken op mijn rug verschenen, rood en dikkig, alsof iemand er met vlakke hand harde klappen op had gegeven.

Wat je dus niet moet vragen…

Een jongen brak regel vier en vroeg hoe lang hij nog te leven had. Alle anderen in zijn groep kregen te horen dat ze nog ruim 50 jaar voor de boeg hadden. De jongen kreeg als antwoord “10”. Jaren? vroeg hij. Met als antwoord: dagen.

Drie dagen later stelde hij dezelfde vraag, en kreeg als antwoord “7 dagen”. Weer twee dagen later luidde het antwoord “5 dagen”. Ondertussen had de jongen ook weten te achterhalen dat hij zou overlijden in een auto ongeluk. Hij liet het aan zijn vader zien met gebruik van een papier en een cd.

De vader hield de jongen in huis op de dag dat hij volgens de voorspelling dood zou gaan. Er gebeurde niets. Zou hij zijn noodlot hebben weten af te wenden? We zullen nooit weten wat er gebeurd was als hij die dag gewoon naar school was gegaan.

Het Ouija bord in drie veel gestelde vragen

Wat is een Ouija bord?

Een Ouija bord zou een manier zijn om te communiceren met de geest van overledenen en andere bovennatuurlijke wezens. Het bestaat uit een bord met letters en een plankje (of glas) waarmee op het bord woorden gespeld worden.

Waar kun je een Ouija bord kopen?

In veel spirituele winkels, maar ook in de meeste feestwinkels zijn vormen van het Ouija bord te koop. Online zijn ze uiteraard ook te vinden. Op deze pagina vond je een aantal tips.

Is het Ouija bord gevaarlijk?

Of je er nu wel of niet in gelooft dat je geesten op kunt roepen met het bord, het kan gevaarlijk zijn ermee te experimenteren. Zoals je in dit artikel kunt lezen, kun je namelijk ook onaangename dingen over je onderbewuste leren.


Tim Lommerse

Tim is al van jongs af aan gefascineerd door alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Zozeer zelfs dat hij zich tijdens zijn studie Nederlands & Literatuur veel bezighield met de presentatie van magie en spiritualiteit in fantasy romans. In zijn dagelijks leven als online marketeer en copywriter zoekt hij voortdurend naar manieren om die spiritualiteit toch in zijn leven te houden.

20 reacties

Amber · maart 20, 2019 op 6:09 pm

Haii ik ben Amber en ik ben bijna 13 waar kan je het beste met een ouija bord aan de gang gaan?

  admin · maart 28, 2019 op 7:21 am

  Hi Amber,

  Zelf zou ik het afraden om met een ouija bord te gaan experimenteren. Zoals je in het artikel kunt lezen: zelfs als je er niet in gelooft kan het nare ervaringen met zich meebrengen doordat je met je eigen diepste gedachten wordt geconfronteerd. Als je er toch voor wilt gaan, doe het dan niet thuis en zorg dat je makkelijk weg kunt. ALS er dan iets mis gaat, heb je het tenminste niet in huis.
  Waar komt je behoefte om met een ouija bord aan de gang te gaan vandaan?

  jacques · mei 6, 2019 op 12:59 pm

  vrijwel overal maar niet thuis en niet op plekken waar vroeger veel (nare) dingen gebeurd zijn

  Ricardo · augustus 2, 2019 op 10:58 pm

  Ghosts

carleyn · april 3, 2019 op 8:49 pm

Hoi, ik had een vraag.. waar kun je holy water halen?

  admin · april 27, 2019 op 7:02 pm

  Hoi Carleyn,
  Sommige new age winkels verkopen het, zoals deze: https://newagewinkel.nl/rituele-producten/191-blessed-holy-water.html Maar let op, er is natuurlijk niets dat je garandeert dat het niet gewoon kraanwater met een mooi etiketje is. Je kunt het ook zelf maken: https://www.wikihow.com/Make-Your-Own-Holy-Water Succes! Laten je even weten wat het geworden is? 🙂

   Madonna Rodrigues Pereira · mei 24, 2019 op 6:58 pm

   Geachte heer/mevrouw,

   Graag zou ik van u willen weten of ik magie kan krijgen door het ouijabord te gebruiken. Ik wil magie om mijn lichaam te beschermen en om m’n sieraden te beschermen. Zou u me willen helpen? Ik wil graanetend hoe ik het zo veilig mogelijk kan doen.
   Ik hoop een goede en snelle reactie van u.

   Met vriendelijke groeten,
   Madonna Rodrigues Pereira

M.G.A.S. Rodrigues Pereira · mei 22, 2019 op 6:29 pm

Geachte heer/mevrouw,

Ik zou graag willen weten hoe ik magie kan krijgen om mezelf kan beschermen, dus als ik lichamelijk word aangevallen en bijvoorbeeld mijn sieraden van me gestolen worden. Dat ik dan een spreuk kan zeggen en dat alles weer goed komt.
Kan ik een ouijabord gebruiken om magie te krijgen?
En zo ja, waar kan ik zo’n ouijabord kopen? Als er een andere manier is om magie t krijgen, dan hoor ik dat graag van u. Misschien kent u ook een website waar er wordt uitgelegd hoe je het ouijabord zo veilig mogelijk kunt gebruiken?
Dan hoor ik dat graag. Ik ben al erg lang op zoek naar magie en ik kan telkens maar niks vinden. Ik hoop op een reactie van u.

Met vriendelijke groeten,
MADONNA RODRIGUES PEREIRA

Madonna Rodrigues Pereira · mei 23, 2019 op 3:06 pm

Geachte heer/mevrouw,

Graag zou ik van u willen weten hoe ik aan magie kom, eventueel met een ouijabord. Ik magie hebben voor bescherming van mijn lichaam, voor als ik word aangevallen en ook bescherming voor mijn sieraden, voor als die worden gestolen. Sinds ik in geesten geloof, geloof ik ook dat er een soort magische krachten zijn, die wij gewone levende mensen niet kunnen weten of zien met het blote oog. Ik weet alleen niet wat voor magie. Zou een ouijabord een uitkomst kunnen zijn, zolang je het veilig doet? Graag een reactie.
Kunt u mij verder helpen om magie te vinden?
Dat zou ik echt heel erg fijn vinden, want ik ben er al lang naar op zoek en ik kan telkens niks vinden. Ik hoop op een snelle en goede reactie van u.
U mag mij ook gewoon een email sturen met informatie.
Dat zou ik echt zeer waarderen.

Met vriendelijke groeten,
MADONNA RODRIGUES PEREIRA

Madonna Rodrigues Pereira · mei 24, 2019 op 2:11 pm

Geachte heer/mevrouw,

Graag zou ik iets meer weten weten en leren over magie.
Sinds ik in geesten geloof, denk ik dat er iets is wat wij gewone levende mensen niet zo met het blote oog kunnen zien. Ik hoop dat er magie bestaat en zelf denk ik van wel. Ik zou graag magie willen hebben om mijn lichaam te beschermen en mijn sieraden te beschermen, voor als mijn sieraden gestolen worden.
Dat ik dan een spreuk zeg en de sieraden weer bij mij terug komen.
Ik denk zelf heel sterk dat er magie bestaat, maar ik weet niet waar ik dat kan vinden. Ik heb lang op internet gezocht en ik kan maar niks vinden.
Zou u mij verder willen helpen? Ik hoop op een goede en positieve reactie.
Wat kan het ouijabord voor mij betekenen en hoe kan ik op zo’n veilig mogelijke manier met magie bezig gaan?

Met vriendelijke groeten,
MADONNA RODRIGUES PEREIRA

alissa · juni 17, 2019 op 12:51 pm

ik zelf heb het bord nooit gebruikt, maar laatst heb ik voetstappen op de trap gehoord, terwijl ik alleen thuis was. en dingen vallen zomaar die NIET horen te vallen, en laatst heb ik een stoot tegen mij kastdeur gehoord en 1 maand geleden…. hoorde ik een hele hele hele harde klap tegen mijn 3 dubbelglas weer toen ik alleen was ik keek naar achter gelijk maar zag niemand ik liep naar buiten helemaal niks alleen stilte wat zou dit kunnen zijn?

Kimberly · juni 28, 2019 op 4:20 pm

Heyy, ik ben Kimberly en ik ben 13 . Ik ben erg geintresseerd in enge dingen en wil graag eens met een oujia bord werken. Maar wat gebeurt er als je een regel breekt ? Is dat gevaarlijk?

  admin · juli 19, 2019 op 6:44 pm

  Hoi Kimberly,
  Ik zou altijd extreem voorzichtig zijn. Zoals in het artikel gezegd: het is gebaseerd op een stuk speelgoed, en het is natuurlijk nooit bewezen dat een ouija bord daadwerkelijk met geesten communiceert (of dat ze zelfs maar bestaan), maar waarom zou je het risico nemen er onveilig mee om te gaan?

Ricardo · augustus 2, 2019 op 10:59 pm

Je kunt het beste bij verboden gebieden. Of ramplocaties met zo een bord spelen. Kk heb dat bord voor m neus ik vroeg het een aantal dingen en geen reactie. Dus ik legde hem op 1 precies op 1. En heb hem zo gelaten 03:00 ga ik er weer mee spelen. Ik denk dat ik hem op de pentagram noet leggen….

Ricardo · augustus 2, 2019 op 11:01 pm

Zo achterhaal je de waaeheid toch?. Ij heb hem op de pentagram gelegd. Ik wil wel is weten hoeveel effevt dit dingg heeft.

Jordy · september 12, 2019 op 9:29 pm

Hallo. Ik ben Jordy en ben 20 jaar. Zelf toen ik een jaar of 15 was heb ik rond die tijd zeker wel 3 keer met een Ouija bord gespeeld samen met 3 anderen (Ik geloof niet in paranormale activiteiten). De 1e en de 2e keer gebeurde er niks, maar de 3e keer kreeg ik wel een aardig raar gevoel in mijn buik dat er iets niet klopte. Ik werd misselijk, maar niet op die manier. Dezelfde avond 1 hele nare droom gehad. Ik heb altijd via de regels gespeeld en ik weet dus ook niet of dit toeval was, maar ik ga nooit van mijn leven nog een poging wagen. Ik vertrouw het niet.

Lightworker · oktober 11, 2019 op 12:40 pm

Mijn lieve zus die op 20-02-2020 exact 20 jaar dood is , gestorven aan kanker, ik weet dat ze bij mij is !! Ja ik ben er van overtuigd dat er meer is en we zeker niet alleen zijn !! Ik ken het bord van horen zeggen, over doden niets meer dan goed ! Dat is de gouden ongeschreven regel! Er mee spotten is uit den boze!! Ik heb zelf spirituele ervaringen meegemaakt !!

Namastè

kim · oktober 19, 2019 op 11:26 am

hey ik heb vorige week met 3 andere vrienden het bord gebruikt. Ik stelde de vragen. het spel verliep goed totdat een van mn vrienden haar vinger spontaan wegtrok. De gedurende avond hadden we allemaal een vreemd gevoel en ik krijg het gevoel dat mn vriend is bezeten.. wat nu?

Jay · oktober 20, 2019 op 7:25 pm

Zozo is niet per defenitie slecht, Het is maar net waar (jou) geloof in ligt en hoe je ermee omgaat.
Zie Elke entiteit voedt zich van (jou energien) en ook angst, goed of kwaadaardig elke entiteit voedt zich van die 2 dingen. Eigenlijk kan er helemaal niks gebeuren als jij ervoor zorgt dat jij wanneer je bezig bent.

1: Geen angst trekjes of gevoel laat merken. 2: Als je jou linker hand van het bord en plancette afhoudt. Links trekt energie aan en rechts stoot uit, als jij allebij je handen zonder vrienden op de plancette zou zetten dan voedt de Entiteit zich alleen maar meer en meer.

Even terugkomend op het (kwaardaadige) Ik ben **Occultist** ben er mee opgegroeid sinds mijn 8ste al en ben nu 10 jaar verder. Ik heb demonologie bestudeerd en Necromancy (Black death Magic) Als je een Demoon of Onrustige Entiteit binnen haalt, kan het geen kwaad (MAAR) stel geen vragen (nooit eigenlijk) als Ben je kwaardaardig of Kom je uit de Hemel of Hell. Vraag simpel weg De naam, praat niet over geloven, Want mocht je een (Onrustige of Demoonische Entiteit) Binnen halen terwijl je Christelijk bent (No Offence) dan gaan ze je proberen te lokken op een zeer eenvoudige manier.

Zelf werk ik vaak met ouija board en cominuceer ik maar met een aantal standaard entiteiten (Demonen) Het kan nooit kwaad, zolang je maar respect hebt en beschermd bent.

julian · november 6, 2019 op 10:02 am

hoi ik ben julian en als veel andere ben ik 13 .
ik woon in een vila die vroegervan mijn overgroot opa en oma was.
ze zijn allebij gestorfen in dit huis en ik weet waar en ik wil graag kontakt zoeken met ze.
raad jij dit af of denk je dat het wel kan .
en kan ik dit alleen doen of moet het met vrienden?

ook bij mijn vader (gescheiden ouders) wil ik dit uitesten.
maar ik wil het uitesten bij mijn vader omdat daat iets is maar ik weet niet wat.
ik ga je nu een verhaal vertellen wat daar gebeurde:

ik heb altijd het gevoel dat er iets bij me is en ik word regelmatig wakker met een klauw afdruk op mijn lichaam(dus 3 sneën) en ik heb is zoon stalen kruis opgehangen die je ook in kerken ziet .
alleen die van mij was zo groot als je hand..
ik heb deze snachts opgehangen en toen ik wakker werd was deze in tien stukken gebroken.
dus je ziet hem mischien al aan komen en ik werd wakker met 10 sneën op mijn buik.

het is een nieuw huis dat nog geen honderd jaar oud is maar er is wel een kelder waarvan je zou zeggen dat als er een portaal is is het daar.

raad jij dit af of…

Reacties zijn gesloten.